Lecția de antreprenoriat | Neagu cătălin

31

octombrie

12:00

Zoom

Oricine

Poate participa

1:30h

durata

Română

Limba

Invită-ți prietenii

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp

Despre eveniment

 

Proprietatea intelectuală pe înțelesul tinerilor

Vrei să cunoști mai multe despre ce reprezintă dreptul la proprietate intelectuală? Participă la „Lectia de antreprenoriat” unde vei putea descoperi și înțelege termeni precum „Marca”, „Brevetul de invenție”, „Drept de autor”, „Design Industrial” și multe altele.

 

De multe ori, încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală se face fără intenție, din lipsa unor cunoștințe elementare în domeniul PI, iar victimă poate fi oricare dintre noi.

Cum să te protejezi de furtul intelectual dar și cum să respecți drepturile altuia, care sunt consecințele contrafacerii și pirateriei și de ce acestea trebuie contracarate, sunt doar câteva dintre subiectele abordate în cadrul prezentării.

Prezentarea va viza de asemenea procesul de protecție, respectare și valorificare a proprietății intelectuale oferindu-vă posibilitatea de a obține noi cunoștințe și de a vă forma abilitățile necesare pentru o gestiune corectă a activelor intelectuale. Totodată, discuția are scopul de a îmbunătăți cultura civică și juridică necesară oricărui tânăr în domeniul protecției proprietății intelectuale

Înscrie-te acum

Mai multe Evenimente

Ai putea fi interesat și de:

Events

Meniu