Open lecture: “Cum să ne finanțăm ideile de afaceri prin intermediul platformelor crowdfunding”,

26

Iunie

14:00-16:00

Zoom

Oricine

Poate participa

2:00h

durata

Română

Limba

Invită-ți prietenii

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp

Despre eveniment

Societatea Antreprenorială Studențească UAIC organizează vineri 26 iunie 2020, ora 14:00 un lecție deschisă cu tema   “Cum să ne finanțăm ideile de afaceri prin intermediul platformelor crowdfunding”. Invitat este conf. univ. dr. Claudiu Botoc, Universitatea de Vest din Timișoara.

Crowdfundingul este o tehnică de finanțare a proiectelor folosind resurse online (forumuri, platforme de socializare etc.) desprinsă din crowdsourcing. Pentru mai multe oportunități și informații sunt așteptați studenți, profesori și antreprenori din comunitate. Participarea este gratuită.

Un proiect derulat în cadrul programului Universitatea Antreprenorială, finanțat de către RomanianAmerican Foundation. Universitatea Antreprenorială în parteneriat cu SAS-UAIC are ca scop sprijinirea universităților în dezvoltarea abordărilor antreprenoriale și intraprenoriale, la nivel de management, în relație cu comunitatea de business, precum și a educației antreprenoriale și pregătirii dinamice a studenților pentru piața muncii.

Evenimentul s-a desfășurat în data de 26 Iunie 2020

Mai multe Evenimente

Ai putea fi interesat și de:

Events

Meniu