Sesiunea de comunicări științifice studențesti cu tema “Rolul antreprenoriatului în dezvoltarea economică și socială a comunităților locale”

25

Iunie

10:00-13:00

Zoom

Oricine

Poate participa

3:00h

durata

Română

Limba

Invită-ți prietenii

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp

Despre eveniment

Societatea Antreprenorială Studențească UAIC organizează joi 25 iunie 2020, ora 10:00 o sesiune de comunicări științifice studențești cu tema “Rolul antreprenoriatului în dezvoltarea economică și socială a comunităților locale”. Sunt așteptați studenți, profesori și antreprenori din comunitate. Participarea este gratuită. Pentru această sesiune de comunicari știintifice vom premia cele mai bune lucrari în bunuri electronice și cărți. Titlurile pentru lucrarile studentilor se vor încarca folosing linkul de inscriere până la data de 22 iunie 2020.

Un proiect derulat în cadrul programului Universitatea Antreprenorială, finanțat de către RomanianAmerican Foundation. Universitatea Antreprenorială are ca scop sprijinirea universităților în dezvoltarea abordărilor antreprenoriale și intraprenoriale, la nivel de management, în relație cu comunitatea de business, precum și a educației antreprenoriale și pregătirii dinamice a studenților pentru piața muncii.

Premii în valoare totală de 2400Lei

Studenții se pot înscrie cu sau fără o propunere de lucrare pe care să o prezinte la eveniment. Pentru studenții care aleg să prezinte o lucrare se vor oferi premii totale în valoare de peste 2400Lei în bunuri electronice și cărți. Juriul SAS va alege câștigătorii pe baza plucrărilor prezentate.

Ce trebuie să conțină proiectele?

Studenții au libertatea să aleagă structura și tema dorită atât timp cât subiectul abordat este pe tematica evenimentului. Prezentarea temei se face într-un PowerPoint și va fi prezentat prin opțiunea de „Share Screen” a Zoom.

Momentan e îndeajuns să înscrieți doar numele temei, urmând ca până pe data de 22 Iunie, prezentările să fie trimise la adresa uaic.sas@gmail.com

Evenimentul s-a desfășurat în data de 25 Iunie 2020

Mai multe Evenimente

Ai putea fi interesat și de:

Events

Meniu