Workshop “Cum să sprijinim antreprenoriatul în rândul studenților și absolvenților? Oportunități și provocări în contextul crizei”

26

Iunie

10:00-12:00

Zoom

Oricine

Poate participa

2:00h

durata

Română

Limba

Invită-ți prietenii

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp

Despre eveniment

Societatea Antreprenorială Studențească UAIC organizează vineri 26 iunie 2020, ora 10:00 un Workshop cu tema „Cum să sprijinim antreprenoriatul în rândul studenților și absolvenților? Oportunități și provocări în contextul crizei”.

La acest eveniment vor participa reprezentanți ai Societăților Antreprenoriale Studențești, cadre didactice, antreprenori, studenți, reprezentanți ONG-uri. Participarea este gratuită.

Acest eveniment este organizat în parteneriat cu Conferința Română pentru Antreprenoriat și Inovare, Ediția a II-a, 25-26 iunie 2020. Conferința Română pentru Antreprenoriat și Inovare și-a propus să devină, în fiecare an, principalul loc de întâlnire al entităților care promovează activitățile de educație antreprenorială, inovare și transfer tehnologic din România, creând o punte de legatură între mediul academic, mediul privat și comunitatea locală.

Printre participanții de la prima ediție s-au numărat reprezentanți ai Societăților Antreprenoriale Studențești de la principalele universități din România, Centre de Transfer Tehnologic, incubatoare, programe de accelerare a afacerilor, finanțatori ai antreprenoriatului și inovării, companii private, autorități publice, etc.

Evenimentul s-a desfășurat în data de 26 Iunie 2020

Mai multe Evenimente

Ai putea fi interesat și de:

Events

Meniu